Over Beste Dag

Beste Dag is een initiatief en concept van Hans van de Rakt. Een creatieve geest, een business developer, met een holistische levensinstelling. Ik observeer scherp en erger me soms aan maatschappelijke systemen die niet goed functioneren. Dan kun je toekijken, kritiek leveren, of er zelf iets aan doen. En zo is Beste Dag ontstaan.

Co-Responsibility

Beste Dag is een noodzaak. Met een vernieuwende zienswijze over hoe we omgaan met onze (mentale) gezondheid en hoe we dit kunnen oplossen. Beste Dag is een open project en niet het eigendom van 1 persoon, maar van iedereen die gelooft in deze nieuwe aanpak. Met als doel Young Professionals gelukkiger te maken en zo bij te dragen aan een toekomstbestendige maatschappij.

Daarom zoeken we geen investeerders met puur winstbejag, maar financiers die willen investeren in geluk. Willen we samenwerken met leveranciers die producten aanbieden om dit project mogelijk te maken en zich opstellen als partner. Onderzoekers die nieuwe manieren blijven zoeken tot er nog betere oplossingen gevonden worden. Organisaties die Young professional willen helpen, niet omdat het moet, maar omdat het kan. En natuurlijk de gebruikers van Beste Dag die zien en voelen dat dit de juiste weg is.

Circulair welbevinden

Beste Dag heeft als doel om de Young Professionals (weer) fris en fruitig door het leven te laten gaan. Dit kan niet zonder rekening te houden met de omgeving waarin wij allemaal leven. Zoals in een werkomgeving, bij een onderwijsinstelling, in de ondernemerswereld of andere organisatie. Deze leef-omgevingen zijn de bouwstenen in onze samenleving. De wisselwerking tussen de Young Professionals en de leefomgeving, bepaalt de kwaliteit van ons leven. Al deze interacties en de impact die het op elkaar heeft, maken het tot een Circulair Welbevinden.

Herken je een van bovenstaande? Heb je interesse, wil je meer weten? Neem dan contact op. Ik sta je graag te woord!

Mail naar hallo@bestedag.website

Bel/Whatsapp naar 0646320707