Over Beste Dag

We are on a mission!

Beste Dag is een start-up die als doel heeft de 950.000 Young Professionals die mentale onbalans ondervinden, te ondersteunen. Door oplossingen te bieden die sneller en innovatiever zijn dan het bestaande klassieke systeem.

Nu en in de toekomst

Nu zijn we de meest innovatieve monitoring tool van Nederland aan het ontwikkelen. Met Big Data, Artificial Intelligence en andere slimme tools. Maar daar stopt het niet bij. Er is meer nodig om Young Professionals te helpen. Als Beste Dag hebben we nog andere producten en diensten in de planning staan die aansluiten op de monitoring-tool. Zoals een Smart Health Community en een marktplaats voor vraag en aanbod van mentale zorg.

Co-Responsibility

Het welbevinden van de Young Professionals en de noodzakelijke vernieuwingen is een gezamenlijk belang en verantwoordelijkheid. Beste Dag zoekt daarom de samenwerking op. Met bijvoorbeeld investeerders die niet alleen uit puur winstbejag handelen, maar financiers die willen investeren in gezondheid & welzijn. Samenwerken met leveranciers die producten aanbieden om Beste Dag mogelijk te maken en zich opstellen als partner. Onderzoekers die nieuwe manieren blijven zoeken tot er nog betere oplossingen gevonden worden. Organisaties die Young Professionals willen helpen, niet omdat het moet, maar omdat het kan. En natuurlijk de gebruikers van Beste Dag die zien en voelen dat dit de juiste weg is.

Circulair welbevinden

Beste Dag heeft als doel om de Young Professionals (weer) fris en fruitig door het leven te laten gaan. Dat je als individu, alle elementen in je leven goed in balans hebt. Zodat jij je fijn voelt in je werkomgeving, onderwijsinstelling of een andere organisatie. Maar ook dat jouw leefomgeving en de maatschappij voor jou (kunnen) zorgen. Deze wisselwerking en de impact die alle elementen in het systeem op elkaar hebben, maken het tot een Circulair Welbevinden.

Herken je deze standpunten en wil je meewerken als partner, of anderszins, neem dan contact op. Ik sta je graag te woord!

Met vriendelijke groet,
Hans van de Rakt

Mail naar: hansvanderakt@outlook.com
Bel/Whatsapp naar: 0646320707

Voor de laatste ontwikkelingen zie de NIEUWSPAGINA