ZORG voor jezelf door ALLE feiten te kennen

Beste Dag is de nieuwe manier om Young Professionals tussen de 17 en 30 jaar, te helpen bij hun mentale “shit” Dus alles van hoofdpijn, angsten tot en met burn-out.

Mentale onbalans kan een ernstig effect hebben op het functioneren in werk, de studie resultaten, sociale omgeving, het dagelijks leven en meer.

Door de inzet van nieuwe technieken zoals Big Data met AI en andere slimme toepassingen, kunnen we veel meer informatie verzamelen en in kaart brengen. Hierdoor worden de onderlinge verbanden duidelijker en de achterliggende oorzaken sneller zichtbaar.

Beste Dag biedt een status overzicht van je mentale- gezondheid. Zodat jij je bewust wordt van je situatie en je direct inziet op welk gebied je verbeteringen kunt aanbrengen voor een optimale mentale fitness.

MIJN BESTE DAG = MENTALE ZELFHULP OP BASIS VAN BIG DATA EN ARTIFICIAL INTELLIGENCE (A.I.)

De visie van Beste Dag is om de mentale fitness te verbeteren zodat je zinvolle betekenis en doelen in het leven kan bereiken en zo als mens kan helen.

De oplossing

MIJN BESTE DAG

Met onze Diagnose tool verzamelen we data uit verschillende bronnen en devices. Zoals uit smartphones, wearables, computers, social media, patiënten files, ziekenhuis dossiers en meer. Deze data geven een 360 graden beeld over de vier belangrijkste elementen in je leven: je fysieke gesteldheid, psychische status, je leefstijl en sociale situatie. Op basis van al deze feiten geeft het systeem automatisch een diagnose over je welzijn en een eerste advies. Via een mobiele app kan je je status continue inzien en op elk moment van de dag daar actie op ondernemen waar nodig.

Voor wie

YOUNG PROFESSIONALS
Als Young Professional kan het lastig zijn om de juiste balans te vinden in je leven. Waar moet je nu wel op letten en waar niet op. Wat zijn nu de feiten en fabels. Je wilt simpelweg weten wat je NU kunt doen en niet morgen of over 3 maanden. Beste Dag geeft je een compleet overzicht van alle belangrijke feiten over jou. We helpen je de juiste keuzes te maken. Zodat je weet waar je staat. We bieden je een GPS hoe je een betere kwaliteit van leven kunt genieten.

ORGANISATIES
Voor Organisaties zoals werkgevers, zorg instanties en onderwijsinstellingen, is het lastig om Young Professionals op een goede manier aan boord te houden. Hoe ga je om met hun mentale problemen en hoe los je dit op. Wat zijn de oplossingen in de markt om dit fenomeen op te lossen, of te voorkomen. Met Mijn Beste Dag kunnen we Young Professionals beter laten functioneren als mens, weer met succes, voldoening en impact laten leven en werken.

Beste Dag maakt je bewust van je situatie door je inzicht te geven

In elke situatie toepasbaar

De Beste Dag oplossing kan op verschillende manieren en in diverse situaties gebruikt worden:

  • bij persoonlijk gebruik voor een beter welbevinden. Voor rust, balans en energie in je leven
  • tijdens studie voor meer focus en concentratie zodat je doorzet en goede resultaten behaalt inclusief de voldoening die hierbij hoort
  • op je werk beter gaat communiceren, balans vindt tussen werk en privé, gaat presteren en uiteindelijk succes bereikt
  • bij het sporten voor nog betere lichamelijke en mentale prestaties

Lees verder over het 4 dimensie model waarop dit concept gebaseerd is.

Lees verder over hoe we informatie verzamelen

Wist je dat…

75%

3 op de 4 Young Professionals ervaart een of andere vorm van mentaal ongemak

1 op 4

25% ervaart een burn-out in deze leeftijd. Wist je dat deze het grootst is in de leeftijd 30 -35 jaar!?

Miljard

De zorgkosten voor Young Professionals zijn ca. 3,5 miljard en de uitval/absentie kosten ca. 3 miljard Euro per jaar.

Wil je meer weten over onze missie en visie, samenwerken of een bijdrage leveren, lees dan verder: over Beste Dag

Missie

Beste Dag is een start-up met een missie! Het veranderen van curatieve naar preventieve mentale gezondheid bij Young Professionals

Vroege signalering, leidt tot vroegtijdige behandeling

Wie

Beste Dag is een idee en initiatief van Hans van de Rakt

Nieuws

Ben jij Young Professional? Vul dan deze korte enquête in! Hierdoor krijgen we een beter inzicht waar jij tegen aanloopt in de mentale gezondheidszorg. Zo kunnen we onze hulp verbeteren.

Onze Partners:

Beste Dag ondersteunt de United Nations doel nr. 3

SDG Goal nr. 3
SDG Goal nr. 3